Sla een goede scheet niet in de wind

Verboden te Scheten

Advies van Poepsel: Zolang de minister van volksgezondheid geen verboden te scheten bord heeft laten plaatsen, is het zeker dat je er gewoon oplos mag scheten.

Wist je dat ……. een goede scheet of wind laten gezond voor je is?

De wetenschappers zeggen dat wanneer je, je wind inhoud, dit slecht kan zijn voor je dikke darm. Je rekt de darm dan onnodig op en maakt hem daarbij ook nog eens lui. Hierdoor kan je dan last krijgen van obstipatie (=moeilijk poepen).

Niet iedereen weet een goede scheet of een vers windje te waarderen. Daarom heeft Poepsel een aantal tips om ervoor te zorgen dat je dikke darm lekker in beweging kan blijven, zonder hiermee goede vrienden te verliezen of voor schut te staan.

Tip

  1. Kondig je scheet met veel bombarie aan, zorg ervoor dan je de mensen in de buurt de tijd geeft om op tijd dekking te zoeken.
  2. Loop naar de WC of een lege ruimte om je wind te laten ontsnappen.
  3. Loop naar een persoon die je nog iets betaald wilt zetten en laat je scheet naast of tegen die persoon aan. Sluit af met de volgende zin “Die had je nog van me tegoed”.
  4. Laat een scheet tijdens het eten,wanneer je het eten vies vindt. WAHAHAHAHA dat werkt beter dan stiekem je eten aan de hond voeren

 

Print Friendly

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *